Новини

17.06.2020

Очільник Сумщини відвідав компанію «Федорченко»


Голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО в рамках робочої поїздки відвідав ТОВ «Будівельна виробнича кампанія «Федорченко».
Категория: General
Разместил: agent2

Очільник облдержадміністрації оглянув цехи кампанії, сучасну виробничо-акредитовану лабораторію заводу залізобетонних виробів тощо.

«Я вражений, що компанія використовує найновітніші технології. Вона є провідною у будівельній галузі Сумщини. З такими компаніями хочеться співпрацювати», – зазначив Роман Грищенко.

Голова правління Сумського обласного об’єднання організацій роботодавців Федерації роботодавців України Григорій ДАШУТІН додав: «Надзвичайно важливо, що зарплата на цьому підприємстві – від 14 тисяч гривень. Тобто компанія показала, що гроші, які люди сьогодні заробляють закордоном, можна отримувати і на рідній Сумщині».

Сам же директор ТОВ «БВК компанія «Федореченко» Віктор ФЕДОРЧЕНКО наголосив, що його компанія дає гарантію в житловому будівництві не менше, ніж на 100 років. Сучасні технології помножені на професіоналізм працівників підприємства дають свій результат.

«Сумщина працює, будує, і буде будувати. Потрібен лише порядок в області, місті і підтримка влади. А ми працюватимемо далі. У нас все своє, замкнутий цикл виробництва, є проектний інститут. Тож ми готові виконувати будь-які завдання з будівництва – починаючи від проектування і закінчуючи введенням об’єкта в експлуатацію», – підкреслив Віктор ФЕДОРЧЕНКО.

Відео зустрічі можна переглянути тут
+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771