Новини

30.12.2021

Новий рік – нові вершини


Актив досягнень: цього року більше 500 сумських сімей отримали квартири у новобудовах компанії
Категория: General
Разместил: agent2

 

Кризи та трансформації стають невід'ємною частиною нашого життя – в економіці, політиці, бізнесі. Втім у Сумах є компанія, назва якої завжди є синонімом слів «надійність» та «стабільність». Адже ТОВ «БВК компанія «Федорченко» вже понад 30 років будує для сумчан комфортне та затишне житло, жодного разу не поставивши роботу на паузу та виконуючи взяті зобов'язання, незважаючи на будь-які виклики.

Кінець року – найкращий час для підбиття підсумків, оцінки своїх досягнень і постановки нових цілей. Цього року завдяки монолітному колективу компанії напередодні новорічних свят для більш, ніж 500 сумських сімей вогники гірлянд засяяли в нових омріяних квартирах. Ще одним важливим напрямком діяльності компанії є організація робіт на соціально значущих об'єктах міста. Багаторічний досвід, відстеження передових напрямів у будівництві, постійне вивчення потреб населення – дозволяє компанії «Федорченко» посідати лідируючі позиції в даній сфері.

Серед досягнень компанії у році, що минає, насамперед хочеться відзначити неухильне виконання взятих зобов'язань та застосування інновацій. «Ми не ставимо перед собою завдання побудувати якомога більше квадратних метрів, нам важливо забезпечити стабільно високу якість будівництва. З кожним новим проектом ми прагнемо запропонувати жителям нові цікаві рішення в області архітектури і технологій будівництва», – підкреслює Віталій Авраменко, заступник генерального директора з маркетингу.

Щастя – у квадратних метрах

Кожен проект будівельної компанії є результатом вивчення передових практик у будівельній сфері з урахуванням останніх дизайнерських, архітектурних тенденцій та з проекцією на спосіб життя потенційних мешканців. Свідченням цього є об’єкти, будівництво яких компанія завершила у році, що майже минув. У 2021 р. компанія здала в експлуатацію п’ять житлових будинків, загальною площею майже 26 тис. кв. метрів. Серед них – три будинки на перехресті вул. Чорновола-Першотравнева і два – по вул. Інтернаціоналістів. Наразі у планах завершення будівництва ще по одній багатоповерхівці на цих же вулицях.

Всі будинки зведені за європейськими нормами, основою для яких є кілька принципів – технологічність, ефективність використання ресурсів, надійність та якість матеріалів. Саме таким підходом компанія керується під час реалізації проектів житлової забудови вже багато років. Наприклад, при підборі матеріалів для обробки стін тут дбають не лише про їхню міцність, а також про те, як ті чи інші матеріали впливатимуть на зволоженість повітря в приміщенні. «Наш основний стандарт – це комфорт та гарне самопочуття мешканців наших будинків», – каже Віталій Авраменко.

Також компанія рада повідомити, що у новому році у районі вул. Першотравневої розпочнеться зведення двох будинків з багаторівневим окремо побудованим паркінгом розрахованим на 100 авто. Це унікальний для Сум проект, оскільки раніше такі паркінги були привілеями великих міст. До речі, бажаючі придбати квартиру в одному з цих будинків, отримають можливість на життя у стилі смарт (з англійської – «розумний»), тобто стануть господарями житла, що має компактне та продумане планування, і дозволяє економити на комунальних платежах, насолоджуючись теплом та комфортом. Нагадаємо, що такий формат житла на ринку сумської нерухомості пропонує лише компанія «Федорченко».

Також невдовзі розпочнуться підготовчі роботи по зведенню будинків у районі вул. Криничної, які також стануть втіленням стандартів високої якості будівництва з використанням найбільш трендових будівельних технологій –

матеріалів власного виробництва, встановленням систем індивідуального опалення та енергозберігаючих вікон.

Нагадаємо, що компанія «Федорченко» пропонує декілька видів оплати за обрану квартиру. Забудовник співпрацює із ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному будівництву», який надає кредити під 9% річних молодим сім’ям. А ще у синергії з партнерами «Укргазбанк» та банк «Глобус» за програмою «Доступна іпотека» пропонує кредит під 7% річних. Цього року такою вигідною можливістю скористалися близько 20 сімей.

Втім головним активом і найціннішим ресурсом будівельної компанії залишаються, передусім, люди. Як казав Генрі Форд: «Заберіть у мене гроші, заводи, верстати та фабрики, але залиште мені моїх людей – і незабаром ми створимо заводи кращі за колишні». Ці слова актуальні й у наш час. Результати роботи ТОВ «БВК компанія «Федорченко» – заслуга кожного з його співробітників та відмінний результат їх командної роботи.

Колектив компанії «Федорченко» вітає сумчан з прийдешніми новорічними та різдвяними святами і бажає стабільності, спокою та затишку протягом всього наступного року. Приділіть більше уваги сім'ї, пильнуйте за здоров'ям, будьте енергійні, активні та уважні один до одного. Відчуйте радість життя, і все навколо вас зміниться на краще.

+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771